Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :
Crealean 500g

200.00 kn

Raspoloživost:
Out Of Stock
Model:
14
Proizvođač:
Labrada Nutrition
Prosječna ocjena
Nije ocjenjen

Moguće opcije

Stavi u košaricu
  • 100% čisti kreatin monohidrat
  • povećava snagu i eksplozivnost mišića
  • ubrzava rast mišične mase
  • 5g kreatin monohidrata po serviranju

Kreatin povećava razinu fosfo kreatina u mišićima i na taj način povećava razinu ATP-a koji osigurava energiju i poboljšava kontrakciju u mišićima,proizvodi se u jetri,gušteraći i bubrezima te se krvotokom prenosi u mišiće gdje dolazi do pojačanog stvaranja ATP-a.

CreaLean je prirodna amino kiselina za koju je dokazana bitna uloga u povećanju snage, veličine i kvalitete mišićne mase, posebno u kombinaciji s rigoroznim programom treninga. Labradin 100% farmaceutski čist kreatin je najviše kvalitete koju je uopće moguće pribaviti. Posljednja istraživanja potvrđuju da kreatin može pomoći pri zadobivanju 2-5 kg nemasne mišićne mase u svega 30 dana! Dodajte kreatin u vaš trening program već danas.

Sa creatine-om možete dobiti 20-30% više snage iz vaših mišića te porast mase hidratacijom mišića. Ne preporučuje se mlađima od 20 godina jer njegovo djelovanje(snaga, eksplozivnost, energija) se ne osjeti odmah nakon prvog uzimanja nego postupno raste kako prolaze dani uzimanja i treniranja. Zato, ako se bavite nekim od nabrojanih sportova bilo bi ga dobro početi uzimati za vrijeme priprema tako da dosegnete vrhunac kada počne sezona.

DOZIRANJE:Kreatin se uzima u ciklusima, nevezano za vježbanje i ne uzima se neprestano. Obično se uzima 6-8 tjedana (42 do 56 dana), a tada se napravi pauza od četiri tjedna. Ovaj način uzimanja idealan je za korisnike sa povećanim naporima teretana i još neki sport ili neke druge fizičke aktivnosti - sve dok ste na creatinu imate dovoljno energije za Vaše napore! U slučaju da se bavite samo teretanom preporuka je neki brzo djelujući creatine koji se uzima samo prije treninga ili creatine u šumećoj formi.

Nakon vježbanja potrebno je uzeti nešto za oporavak – npr. 1 mjerica bilo kojeg weight gainera pomiješanog u mlijeku (paziti da ne uđe u sat vremena prije i poslije uzimanja kreatina!)  ili nekog preparata za oporavak koji se miješa sa vodom.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!

Loše            Dobro


Dalje

Tagovi:

Košarica

0 stavki

Proizvođači

M.V. Konzalting d.o.o.

Tvrtka M.V. Konzalting d.o.o. za trgovinu osnovana je 1996 godine u Rijeci. Specijalizirana prodavaonica medicinskim proizvodima, dijetetskim proizvodima, zdravom hranom, sportskom opremom i sportskom prehranom. Sve za sport i sportaše.

Kontaktirajte nas

051-374-033
051-374-033
naturelb@gmail.com

Twitter

    Facebook