Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :
Creatine Monohydrate 500g

84.00 kn

Raspoloživost:
Na lageru
Model:
Creatine 500g
Proizvođač:
Protein.Buzz
Prosječna ocjena
Nije ocjenjen

Moguće opcije

Stavi u košaricu

Kreatin je organski spoj s dušikom koji sadrži organsku kiselinu, koja povećava fizičku izvedbu tijekom ponavljajuće kratkoročne tjelovježbe jakog intenziteta.

Oko 95% ukupnog kreatina u našem tijelu je koncentrirano u stanicama skeletnih mišića. Kreatin je organski spoj s dušikom koji sadrži organsku kiselinu, koja povećava fizičku izvedbu tijekom ponavljajuće kratkoročne tjelovježbe jakog intenziteta.

Kako bi se postigao najbolji učinak, preporuča se unos od 3 g. Mikronizacija dovodi do manjih čestica kreatina. Mikroniziran kreatin (usitnjenost 200) proizveden u sustavu DPP (Dobre Proizvođačke Prakse) koji je propisala Europska komisija, brže se probavlja i bolje se apsorbira.

 

Neutralni okus praha omogućava kombiniranje s drugim dodacima prehrani.

Doziranje:Pomiješati 5 g praha sa 500 ml tekućine.Tijekom prvog tjedna izgradnje mišićne mase uzimati 4 mjerice dnevno: 2 prije tjelovježbe i 2 nakon tjelovježbe.Tijekom faze održavanja, a nakon faze izgradnje mišićne mase, uzimati 2 mjerice dnevno: 1 prije i 1 nakon tjelovježbe.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!

Loše            Dobro


Dalje

Košarica

0 stavki

Proizvođači

M.V. Konzalting d.o.o.

Tvrtka M.V. Konzalting d.o.o. za trgovinu osnovana je 1996 godine u Rijeci. Specijalizirana prodavaonica medicinskim proizvodima, dijetetskim proizvodima, zdravom hranom, sportskom opremom i sportskom prehranom. Sve za sport i sportaše.

Kontaktirajte nas

051-374-033
051-374-033
naturelb@gmail.com

Twitter

    Facebook