Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :

L-glutamin 500g

L-glutamin 500g

189.99 kn

Raspoloživost:
Na lageru
Model:
l-glutamin 500g
Proizvođač:
Multipower SportsFood
Prosječna ocjena
Nije ocjenjen

Moguće opcije

Stavi u košaricu

Najčišći L-Glutamine u prahu. Glutamin pripada skupini esencijalnih aminokiselina, što znači da ih pod normalnim okolnostima ljudski organizam sam stvara u dovoljnim količinama.
Pojačani fizički napori, intenzivniji treninzi , izloženost stresu ili bolest dovode do povećanog gubitka L-Glutamina, koji je moguće nadoknaditi putem dodataka prehrani. Kako je više od pola L-Glutamina koncentrirano u mišićima, u fazama njegove povečane potrošnje javlja se umor i bol u mišićima, te dolazi do pada imunološkog sustav.

L-Glutamin ima značajnu ulogu u regeneraciji mišića nakon intezivnih napora i ubrzava oporavak cjelokupnog organizma. Veže vodu na mišiće, stoga se preporučuje i tijekom povečanja mišićne mase. Ima značajnu ulogu i u jačanju imunološkog sustava. Preporučuje se svim osobama za jačanje imunološkog sustava i u fazi iscrpljenosti, za oporavak nakon operativnih bolesti, te kao dodatak prehrani kod Chronove bolesti.

Doziranje:Upotrebljava se kao dodatak prehrani uz uobičajeni raspored treninga. Jedna čajna žlica ili 5 g praha umiješa se u cca 2 dl vode, mlijeka ili soka. Glutaminski prah može se dodati u proteinski shake ili obrok priređen iz proteinske mješavine. Time se povećava koncentracija glutamina i obogaćuje priređeni napitak s ovom udarnom aminokiselinom. Vrlo je važno i Vrijeme korištenja glutamina, tako je najvažnije glutamin koristiti prije i poslije treninga odnosno u vrijeme povečanog stresa (jer i trening je vrsta stresa) te prije spavanja kada je glutamin potrebno uzeti da bi se povisio hormon rasta ali i da bi se spriječio katabolizam mišića tijekom šest do osam sati sna.

 

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!

Loše            Dobro


Dalje

Tagovi:

Košarica

0 stavki

Proizvođači

M.V. Konzalting d.o.o.

Tvrtka M.V. Konzalting d.o.o. za trgovinu osnovana je 1996 godine u Rijeci. Specijalizirana prodavaonica medicinskim proizvodima, dijetetskim proizvodima, zdravom hranom, sportskom opremom i sportskom prehranom. Sve za sport i sportaše.

Kontaktirajte nas

051-374-033
051-374-033
naturelb@gmail.com

Twitter

    Facebook