Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :

Omega 3-6-9 Complex 90 softgel kapsula

Omega 3-6-9 Complex 90 softgel kapsula

118.00 kn

Raspoloživost:
Na lageru
Model:
Omega 3-6-9
Proizvođač:
Natrol
Prosječna ocjena
Nije ocjenjen

Moguće opcije

Stavi u košaricu

Natrol® Omega 3-6-9 Complex osigurava idealan omjer omega-3, omega 6 i omega-9 masnih kiselina neophodnih za normalne metaboličke procese istrukturanu izgradnju tkiva organizma.

Potentna kombinacija

Omega-3 riblje ulje sadrži DHA (dokozaheksaenska) i EPA (eikozapentaenska) kiselinu. Te omega-3 masne kiseline ključne su za normalan rast, razvoj i funkciju vitalnih organa, još prije rođenja pa sve do duboko u starost. Izuzetno su važne za prevenciju i održanje normalne funkcije srca i krvožilnog sustava.

Omega-6 iz ulja boražine sadrži esencijalnu GLA (gama linolenska) kiselinu). Omega-6 masne kiseline sudjeluju u razvoju mozga i mišića. Omega-6 funkcionira i kao prijenosnik signala koji inicira imunološku reakciju organizma. Uzimane u pravilnom omjeru zajedno s omega-3 i omega-9 pomažu regulirati metabolizam imuno sustav.

Omega-9 iz ulja lana je izvor koncentrirane oleinske kiseline koju istraživanja povezuju sa smanjenjem razine LDL (“lošeg”) kolesterola i podizanjem vrijedosti HDL (“dobrog”) kolesterola. Sudjeluje u procesima vezanim uz regulaciju šećera u krvi.

Pakiranje: 90 Softgel kapsula
Doziranje: Uzmite jednu kapsulu, dva puta na dan, uz obrok.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Odobrene zdravstvene tvrdnje
• EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca
• DHA doprinosi održavanju normalnog vida
• DHA doprinosi održavanju normalne funkcije mozga
• DHA doprinosi održavanju normalne razine triglicerida
• DHA doprinosi održavanju normalnog krvnog pritiska

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!

Loše            Dobro


Dalje

Tagovi:

Košarica

0 stavki

Proizvođači

M.V. Konzalting d.o.o.

Tvrtka M.V. Konzalting d.o.o. za trgovinu osnovana je 1996 godine u Rijeci. Specijalizirana prodavaonica medicinskim proizvodima, dijetetskim proizvodima, zdravom hranom, sportskom opremom i sportskom prehranom. Sve za sport i sportaše.

Kontaktirajte nas

051-374-033
051-374-033
naturelb@gmail.com

Twitter

    Facebook