Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :

Green Tea - Zeleni čaj 60 kapsula

Green Tea - Zeleni čaj 60 kapsula

85.00 kn

Raspoloživost:
Na lageru
Model:
Zeleni čaj 60 kapsula
Proizvođač:
Natrol
Prosječna ocjena
Nije ocjenjen

Moguće opcije

Stavi u košaricu

Tradicionalna upotreba zelenog čaja

U kineskoj tradicionalnoj medicini zeleni čaj se stoljećima koristi kao pomoć za oboljenja krvožilnog sustava, kontrolu težine pa čak i kod virusnih infekcija. Moderna istraživanja pronalaze aktivne komponente zelenog čaja i ukazuju na širok spektar djelovanja. Jedno od novijih, iz 2011 godine objavljeno u Journal of Nutrition, opisuje protektivno djelovanje od oštećenja izazvanog ultraljubičastim zračenjem. 60 žena u periodu od 3 mjeseca redovito je uzimalo zeleni čaj, a zatim bilo podvrgnuto zračenju u solariju. Kod ispitanica koje su uzimale zeleni čaj crvenilo je bilo manje za 16%, uz bolju elastičnost i hidrataciju kože u odnosu na kontrolnu skupinu.

Snažni EGCG
Zeleni čaj, pretpostavlja se, svoju akivnost može zahvaliti prisustvu polifenola, prvenstveno epigalokatehin galata (EGCG). EGCG je snažan antioksidant koji invitro pokazuje sposobnost inhibicije rasta štetnih stanica bez utjecaja na zdrave. Pokusi na laboratorijskim životinjama pokazali su da konzumacija zelenog čaja značajno smanjuje povišenu razinu glukoze, reducira razinu kolesterola, slobodnih masnih kiselina i triglicerida. Natrol® Green Tea sadrži 500 mg ekstrakta zelenog čaja s kontroliranom količinom polifenola, katehina i 9% EGCG.

Pakiranje: 60 kapsula
Doziranje: Uzmite jednu kapsulu, jednom dnevno, uz obrok.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!

Loše            Dobro


Dalje

Košarica

0 stavki

Proizvođači

M.V. Konzalting d.o.o.

Tvrtka M.V. Konzalting d.o.o. za trgovinu osnovana je 1996 godine u Rijeci. Specijalizirana prodavaonica medicinskim proizvodima, dijetetskim proizvodima, zdravom hranom, sportskom opremom i sportskom prehranom. Sve za sport i sportaše.

Kontaktirajte nas

051-374-033
051-374-033
naturelb@gmail.com

Twitter

    Facebook