Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :

Fat Buster 120 kapsula

Fat Buster 120 kapsula

250.00 kn

Raspoloživost:
Out Of Stock
Model:
Fat Buster 120 kapsula
Proizvođač:
Labrada Nutrition
Prosječna ocjena
Nije ocjenjen

Moguće opcije

Stavi u košaricu

Labrada Fat Buster jedinstveni je proizvod koji sadrži tri najmoćnija prirodna sastojka za sagorijevanje neželjenih masnoća na brz i jednostavan način.

Aktivni sastojci okupljeni u jednoj kapsuli:

 • Svetol® biljni ekstrakt zrna zelene kave – sadrži veliku količinu klorogenične kiseline koja potiče potrošnju viška kilograma i utječe na usporavanje apsorpcije šećera u krvi nakon jela
 • ketoni maline – potiču gubitak masnoća i reguliraju metabolizam povećavajući lučenje hormona adiponektina
 • ursolična kiselina – prirodni sastojak kore jabuka i ružmarina koji podržava gubitak tjelesne težine sprečavajući pritom gubitak mišićne mase

Labrada Fat Buster kao dodatak prehrani djeluje na:

 • bolji rad metabolizma
 • sagorijevanje masnoća u obliku energije
 • gubitak masnih naslaga
 • sprečavanje nastanka novih masnoća
 • poticanje lučenja hormona leptina i adiponektina
 • smanjenje apetita

Što je Svetol® i kako djeluje?

Svetol® je ekstrakt zrna zelene kave bez kofeina zaštićenog imena, izrađen od biljnih ekstrakta, kave i klorogenične kiseline, za koji je potvrđeno da djeluju pozitivno na smanjenje tjelesne mase i udjela masnog tkiva. Dobiva iz neprženih zrna kave vrste Robusta i, dok se prženjem kave na visokim temperaturama gube korisni aktivni spojevi (posebno klorogenična kiselina čiji gubitak iznosi čak 70%),  nepržena zrna zelena kave zadržavaju aktivne sastojke.

Ekstrakt Svetol® u zelenoj kavi učinkovito djeluje na regulaciju razine šećera u krvi, smanjuje tjelesnu masu i udio masnog tkiva, usporava apetit te ujedno djeluje i kao antioksidans.

Klorogenična kiselina i ostali aktivni sastojci djeluju na hormon leptin koji utječe na predio hipotalamusa zaslužan za nadziranje apetita. Njegova uloga je prijenos poruke o količini energije koju tijelo ima na raspolaganju. U slučaju da tijelo ima dovoljno energije, hormon leptin šalje poruku mozgu da ste siti te da sagorijevanje masnoća može početi. Odsutnost leptina može pak dovesti do nekontroliranog unosa hrane što dovodi do prekomjerne težine.

Kako djeluju ketoni maline?

Ketoni maline su prirodni, fenolni spojevi dobiveni iz malina i zaslužni za njihov okus. Istraživanje je pokazalo da osobe koje konzumiraju veliku količinu masnoća uz upotrebu ketona maline ne dobivaju na težini.

Ketoni maline utječu na lučenje hormona adiponektina koji je zaslužan za regulaciju metabolizma masnog tkiva i pozitivan, protuupalni utjecaj na imunološki sustav. Adiponektin povećava osjetljivost na inzulin te poboljšava zaštitu srca i krvnih žila zbog čega učinkovito djeluje kod većine poremećaja povezanih s debljinom i pretilošću.

Osim toga, ketoni maline zbog prisutnih enzima potiču i lipolizu, proces prirodne razgradnje nataloženih masnih stanica koje organizam iskorištava u obliku energije.

Način primjene: uzeti 1 kapsulu triput dnevno, 30 minuta prije obroka

Sastojci: ekstrakt zelene kave Svetol®, ketoni maline, ursolična kiselina, vitamin C, želatina

Dnevna doza (3 kapsule) sadrži:

 • vitamin C – 18 mg
 • ekstrakt zelene kave (Coffea canephora) – 900 mg
 • ursolična kiselina, ekstrakt lista ružmarina (Rosmarinus folium) – 114 mg
 • ketoni maline (Rubus idaeus) – 159 mg

Pakiranje: 120 kapsula

 

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!

Loše            Dobro


Dalje

Košarica

0 stavki

Proizvođači

M.V. Konzalting d.o.o.

Tvrtka M.V. Konzalting d.o.o. za trgovinu osnovana je 1996 godine u Rijeci. Specijalizirana prodavaonica medicinskim proizvodima, dijetetskim proizvodima, zdravom hranom, sportskom opremom i sportskom prehranom. Sve za sport i sportaše.

Kontaktirajte nas

051-374-033
051-374-033
naturelb@gmail.com

Twitter

  Facebook