Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :

Whey Protein Gold 450g,908g, 2273g,4500g

Whey Protein Gold 450g,908g, 2273g,4500g

295.00 kn

Raspoloživost:
Na lageru
Model:
Whey Protein Gold
Proizvođač:
Optimum Nutrition
Prosječna ocjena
Nije ocjenjen

Moguće opcije

Stavi u košaricu

100-postotni Whey Protein Gold Standard predstavlja visokokoncentrirane proteine koji još i poboljšani. Svaki obrok sadrži 24 grama visokokvalitetnih sirutkinih proteina s velikim udjelom izolata sirutke, najčistijim izvorom proteina.

Na taj način 100-postotni Whey Protein Gold Standard osigurava još veći udio proteina. Proizvod sadrži minimalnu količinu masnoća, kolesterola, laktoze i ostalih ugljikohidrata. Ova univerzalna formula sadrži i hidrolizirane sirutkine peptide i probavne enzime (laktaza i aminogen kompleks), koji još poboljšaju probavu. Sastav se razlikuje od izvorne formule radi većeg sadržaja izolata sirutkinih proteina, koji je najskuplji izvor sirutkinih proteina.

100-postotni Whey Protein Gold Standard sadrži:

  • mikrofiltriran izolat sirutkinih proteina,
  • izolat, dobiven ionskom razmjenom,
  • ultrafiltriran koncentrat sirutkinih proteina,
  • hidrolizitat sirutkinih peptida.
Dodatna prednost proizvoda je velik sadržaj biološki aktivnih proteinskih mikrofrakcija, kao što su alfa laktoalbumin, glikomakropeptidi, beta laktoglobulin, imunoglobulin G, laktoferin, laktoperoksidaza i razni faktori rasta. Svaki obrok osigurava i više od četiri grama glutamina u različitim oblicima i pet grama razgranatih aminokiselina (BCAA). Pripravak se jednostavno promiješa i na raspolaganju je u novim odličnim okusima.

Doziranje:

prvi obrok iza treninga ovisno o tjelesnoj težini umješan u vodu(bolja apsorpcija) ili u malomasno mlijeko(bolji okus). Dodati ugljikohidrate(glukoza ili vitargo) za postizanje boljeg anaboličnog učinka i popunjavanje glikogenskih rezervi. Može se koristiti kao prvi obrok ujutro pomješan u malomasnom mlijeku sa zobenim pahuljicama
 

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!

Loše            Dobro


Dalje

Košarica

0 stavki

Proizvođači

M.V. Konzalting d.o.o.

Tvrtka M.V. Konzalting d.o.o. za trgovinu osnovana je 1996 godine u Rijeci. Specijalizirana prodavaonica medicinskim proizvodima, dijetetskim proizvodima, zdravom hranom, sportskom opremom i sportskom prehranom. Sve za sport i sportaše.

Kontaktirajte nas

051-374-033
051-374-033
naturelb@gmail.com

Twitter

    Facebook