Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :

Ultragen Recovery Drink 1365g

Ultragen Recovery Drink 1365g

499.99 kn

Raspoloživost:
Na lageru
Model:
Ultragen Recovery
Proizvođač:
First Endurance
Prosječna ocjena
Nije ocjenjen

Moguće opcije

Stavi u košaricu

Nakon teškog treninga ili natjecanja, skladišta energije u organizmu sportaša znatno su iscrpljena. Primjena napitka za oporavak na bazi vitamina i minerala te nekih jednostavnih šećera visokog glikemijskog indeksa i čistog proteina idealna je za brz i kvalitetan oporavak prije jela.

Takav tekući pripravak omogućuje da se svi njegovi glavni sastojci, koji su u najjednostavnijem kemijskom obliku, vrlo brzo apsorbiraju i transportiraju u organizmu te pospreme u energetska skladišta. Na taj način postignut je brz oporavak, a pošteđena je i energija koju bi organizam utrošio na probavljanje hrane. Količina konzumirane hrane, stoga, biti će znatno manja i neće se javljati preintezivan osjećaj gladi.

Osnovni sastojci ovog pripravka dobro djeluju na oporavak mišićnog tkiva. Proteinska mješavina nema nikakvih primjesa koje bi na bilo koji način usporile apsorpciju proteina ili opteretile jetru tijekom probave. Takav protein je biokemijski aktivniji i iskorišteniji više od bilo kojeg drugog proteina. Na ovaj način, mišićno tkivo i imunološki sustav oporavlja se na kvalitetan način.

Vitamin C koji je jedan od glavnih sastojaka ovog pripravka također je vrlo važna komponenta u izgradnji i metabolizmu proteina a i djeluje kao važni antioksidans u borbi protiv slobodnih radikala čijem je djelovanju organizam znatno izložen uslijed oksidacijskog stresa. Vitamin E svojim djelovanjem smanjuje posljedice stresa, nezaobilazne tijekom intezivnih treninga i napornih natjecanja. Nedostatak ovog vitamina često je izražen naročito kod sportaša a njegova prisutnost vrlo je važna i za adekvatno iskorištenje vitamina B-12 koji aktivno sudjeluje kao pomoć u reakcijama stvaranja energije. Svi ostali vitamini B kompleksa u ovom pripravku pomažu u reakcijama regeneracije tkiva i općeg oporavka organizma. Minerali natrij, magnezij, kalij, fosfor i kalcij održavaju normalan nivo vode u organizmu i štite koštanu masu od propadanja.

Glutamin u količini od 6 grama potpomaže sintezu glikogena i proteina, a BCAA aminokiseline djeluju na imuni sustav tako da ga štite od virusa, bakterija te će tako sportaš izbjeći neželjeno slabljenje imuniteta. Svi navedeni mikronutrijenti važni su sami za sebe upravo u količinama koje se nalaze u propisanim dozama za serviranje ovog pripravka.

Samo pravilna i disciplinirana primjena ovog i ostalih dodataka prehrani može dovesti do kvalitetnih i željenih rezultata u smislu podizanja kvalitete življenja i naglašavanja sportskih performansi.

Sastav:

  • 60 g šećera visokog glikemijskog indeksa
  • 20 g proteina niske molekulske mase (izolati i hidrolizati proteina sirutke)
  • 19 različitih vitamina i minerala
  • 45 g Srednjelančanih aminokiselina – BCAA
  • 6 g L-glutamina
  • 5 najvažnijih elektrolita (natrij, kalij, magnezij, klor, kalcij)
  • nema umjetnih okusa, boja i zaslađivača

 

Doziranje:1-2 mjerice popiti odmah nakon treninga

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!

Loše            Dobro


Dalje

Košarica

0 stavki

Proizvođači

M.V. Konzalting d.o.o.

Tvrtka M.V. Konzalting d.o.o. za trgovinu osnovana je 1996 godine u Rijeci. Specijalizirana prodavaonica medicinskim proizvodima, dijetetskim proizvodima, zdravom hranom, sportskom opremom i sportskom prehranom. Sve za sport i sportaše.

Kontaktirajte nas

051-374-033
051-374-033
naturelb@gmail.com

Twitter

    Facebook