Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :

Total Recovery 750 g

Total Recovery 750 g

175.00 kn

Raspoloživost:
Na lageru
Model:
Total Recovery 750 g
Proizvođač:
Victory Endurance-Weider
Prosječna ocjena
Nije ocjenjen

Moguće opcije

Stavi u košaricu

Total Recovery je kreiran za sportaše koji trebaju maksimalan oporavak nakon intenzivnih treninga. Svaka komponenta je pažljivo birana te znanstveno testirana kako bi se postigli maksimalni rezultati oporavka i time poboljšali rezultati tijekom treninga ili natjecanja:

  • Carbo-Protein Optimum Complex: savršena kombinacija dekstroze, izolata i hidroizolata proteina sirutke pruža maksimalnu iskoristivost u mišićima, nutrijenti brzo stignu do stanica i pružaju gotovo trenutan oporavak.
  • Glutamin peptidi i L-Glutamin: neophodni za kvalitetan oporavak tijela i izgradnju mišića. Smanjuju sindrom "pretreniranosti tijekom treninga"
  • BCAA – razgranate aminokiseline pospješuju rast i oporavak mišića. Otklanjaju osjećaj umora povećavajući izdržljivost i snagu
  • Elektroliti: za pravilno funkcioniranje mišića
  • Vitamini: neophodni su za brz oporavak, a njihovo antioksidativno djelovanje sprečava oksidativni stres nastao zbog dugotrajnog vježbanja i većih tjelesnih napora

Doziranje: Za maksimalan oporavak I minimalno oštećenje mišića uzmite jednu porciju 50g neposredno nakon vježbanja

  •  

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!

Loše            Dobro


Dalje

Košarica

0 stavki

Proizvođači

M.V. Konzalting d.o.o.

Tvrtka M.V. Konzalting d.o.o. za trgovinu osnovana je 1996 godine u Rijeci. Specijalizirana prodavaonica medicinskim proizvodima, dijetetskim proizvodima, zdravom hranom, sportskom opremom i sportskom prehranom. Sve za sport i sportaše.

Kontaktirajte nas

051-374-033
051-374-033
naturelb@gmail.com

Twitter

    Facebook