Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :
l-glutamin 100 caps

169.99 kn

Raspoloživost:
Na lageru
Model:
l-glutamin 100 caps
Proizvođač:
Twinlab
Prosječna ocjena
Nije ocjenjen

Moguće opcije

Stavi u košaricu

Opis: L-glutamin sudjeluje u regulaciji pH vrijednosti, neophodan je za izgradnju i obnovu stanica te sintezu drugih aminokiselina. Sudjeluje i u nastanku glutationa, važnog staničnog antioksidansa pa dodatno jača imunitet te glukozamina i vitamina B3.Najobilnija je slobodna aminokiselina u mišićnome tkivu i igra važnu ulogu u svim dijelovima organizma, primarno mišićima i srcu. Kod dijeta pomaže u obuzdavanju žudnji za hranom, oštri mentalnu snagu, pomaže kod oporavka kod alkoholizma, problema sa aktivnošću mozga i mentalnim funkcijama, problema digestivnog trakta (čir dvanaesterca, Crohnova bolest, sindrom iritabilnog crijeva), zarastanje rana, uključujući one postoperativne i čireve na nogama, autoimune i bolesti vezivnoga tkiva, gubitak mišićja uzrokovan bolestim poput AIDS-a i raka, štete uzrokovane terapijom zračenjem, razvojne smetnje, shizofrenija, epilepsija, zamor, impotencija, stres. .
Stres i ozljede, uključujući i operacije izazivaju veliki gubitak glutamina, a time i skeletnih mišića..Glutamin može povećati učinkovitost i smanjiti nuspojave kemoterapijskih tretmana sa doksorubicinom, metotreksatom i 5-fluorouracilom, pa treba konzultirati liječnika u svrhu poboljšanja uključivanjem glutamina. Kod sportaša potiče brži oporavak mišića i zacjeljivanje eventualnih ozljeda. Ako se unese dovoljno glutamina, gubitak mišićne mase može se spriječiti. Naročito se preporučuje za vrijeme priprema i intenzivnijih i rasporedom napučenijih perioda natjecanja, te sportovima izrazite snage za brz oporavak i dobru formu mišića.

Doziranje: kao dodatak prehrani uzimati 3-4 kapsulu dnevno (navečer) ili po preporuci stručne osobe

Sastojci (Jedinična mjera: 1 kapsula):

Sastojak Količina
L- glutamin 500 mg

Ostali sastojci: želatina, celuloza, tvari za sprječavanje zgrudnjavanja: magnezijev silikat, silicijev dioksid, magnezij stearart, srednjelančani trigliceridi..
 

   

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!

Loše            Dobro


Dalje

Košarica

0 stavki

Proizvođači

M.V. Konzalting d.o.o.

Tvrtka M.V. Konzalting d.o.o. za trgovinu osnovana je 1996 godine u Rijeci. Specijalizirana prodavaonica medicinskim proizvodima, dijetetskim proizvodima, zdravom hranom, sportskom opremom i sportskom prehranom. Sve za sport i sportaše.

Kontaktirajte nas

051-374-033
051-374-033
naturelb@gmail.com

Twitter

    Facebook