Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :
Vitargo+Electrolyte 70g i 2kg

299.80 kn

Raspoloživost:
Na lageru
Model:
Vitargo+Electrolyte
Proizvođač:
Vitargo
Prosječna ocjena
Nije ocjenjen

Moguće opcije

Stavi u košaricu

Vitargo je firma koja se bavi isključivo energetskim potrebama sportaša i nepotrebno je reći da je u tome izuzetno uspješna. Vitargo je patentirano ime za molekulu ugljikohidrata(velike molekularne mase) koja je najsličnija glikogenu(prirodnom izvoru energije koji se nalazi u krvi). Polukemijski je probavljen, te najlakše prolazi kroz želudac i najbrže se apsorbira u krv. To ga čini kandidatom No1. za popunjavanje rezervi glikogena, što će reći da je izuzetno uspješan kod generiranja energije i ubrzavanja oporavka. No, to nije sve! Pomoću vitarga ćete moći zaprimiti najviše kreatina u vaše stanice, što ga čini boljim sredstvom za kreatinsko punjenje i održavanje od glukoze.

 

Sastav:

 

1 obrok(70g-sadržaj vrećice)  
vitargo 66g
natrij 252mg
kalij 74mg
kalcij 98mg
magnezij 39mgDoziranje: umješajte 75g u bidon sa vodom i pijuckajte prije, tijekom i nakon aktivnosti. Pošto je vitargo odličan za apsorpciju kreatina možete ga koristiti u fazama punjenja i održavanja kreatina ovisno o tijelesnoj težini.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!

Loše            Dobro


Dalje

Košarica

0 stavki

Proizvođači

M.V. Konzalting d.o.o.

Tvrtka M.V. Konzalting d.o.o. za trgovinu osnovana je 1996 godine u Rijeci. Specijalizirana prodavaonica medicinskim proizvodima, dijetetskim proizvodima, zdravom hranom, sportskom opremom i sportskom prehranom. Sve za sport i sportaše.

Kontaktirajte nas

051-374-033
051-374-033
naturelb@gmail.com

Twitter

    Facebook