Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :

Pure Vitargo 2kg

Pure Vitargo 2kg

259.99 kn

Raspoloživost:
Na lageru
Model:
Pure Vitargo 2kg
Proizvođač:
Vitargo
Prosječna ocjena
Nije ocjenjen

Moguće opcije

Stavi u košaricu

Vitargo je firma koja se bavi isključivo energetskim potrebama sportaša i nepotrebno je reći da je u tome izuzetno uspješna. Vitargo je patentirano ime za molekulu ugljikohidrata (velike molekularne mase) koja je najsličnija glikogenu (prirodnom izvoru energije koji se nalazi u krvi). Polukemijski je probavljen, te najlakše prolazi kroz želudac i najbrže se apsorbira u krv. To ga čini kandidatom No1. za popunjavanje rezervi glikogena, što će reći da je izuzetno uspješan kod generiranja energije i ubrzavanja oporavka. No, to nije sve! Pomoću vitarga ćete moći zaprimiti najviše kreatina u vaše stanice, što ga čini boljim sredstvom za kreatinsko punjenje i održavanje od glukoze.

Ovaj vitargo je napravljen od ultračistih sastojaka tako da u sebi ne sastoji umjetne zaslađivače, limunsku kiselinu, trisodium citrat, kalcij glukonat, magnezij glukonat i kalij glukonat. Neutralnog je okusa.

Doziranje: umješajte 75g u bidon sa vodom i pijuckajte prije, tijekom i nakon aktivnosti. Pošto je vitargo odličan za apsorpciju kreatina možete ga koristiti u fazama punjenja i održavanja kreatina ovisno o tijelesnoj težini.

1 serviranje(75g)  
ugljikohidrati 69g
od toga kompleksni(vitargo)-škrob 68g
od toga jednostavni manje od 0.5g

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!

Loše            Dobro


Dalje

Košarica

0 stavki

Proizvođači

M.V. Konzalting d.o.o.

Tvrtka M.V. Konzalting d.o.o. za trgovinu osnovana je 1996 godine u Rijeci. Specijalizirana prodavaonica medicinskim proizvodima, dijetetskim proizvodima, zdravom hranom, sportskom opremom i sportskom prehranom. Sve za sport i sportaše.

Kontaktirajte nas

051-374-033
051-374-033
naturelb@gmail.com

Twitter

    Facebook