Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :

Proflex, 60 tableta

Proflex, 60 tableta

279.00 kn

Raspoloživost:
Na lageru
Model:
Proflex, 60 tableta
Proizvođač:
Nanox
Prosječna ocjena
Nije ocjenjen

Moguće opcije

Stavi u košaricu

Proflex® je vrlo učinkovit proizvod koji ima  zaštitu s dvostrukim djelovanjem za očuvanje mobilnosti zglobova i obnavljanje zglobne hrskavice.Njegovih pet glavnih komponenti učinkovito smanjuje bolove u zglobovima i učinkovito obnavljaju hrskavicu. Proizvod se može koristiti kao prevenciju a i za liječenje ozljeda.

Jedna od centralnih komponenti Proflexa je nova veoma visoka doza ekstrakta harpagofituma koji ne sadrži manje od 20 % harpakosajda (40 % na UV-u). Veliko svojstvo harpagofituma je uvijek bilo ograničeno zbog niske koncentracije aktivne supstance u postojećim kombinacijama. Ovaj novi visoko koncentrirani ekstrakt pokazuje odlično antiinflamatorno, analgetičko i anti-artiritičko djelovanje koje garantira brzo olakšavanje bolova, suzbijanje zapaljenja i zaštitu na duži period protiv uzročnika zapaljenja. Glavni i najugledniji uzročnik zapaljenja, odgovoran za upalu zglobova je ciklo-oksigeneza. Klinička istraživanja na 20 % ekstrakta su pokazala supresiju do 31% zahvaljujući aktivnosti COX-2 koja efikasno smanjuje upalu, a samim tim i bol, bez ikakvih neželjenih efekata lijekova. Ekstrakt je također u drugoj studiji pokazao efikasnu stimulaciju hondrosita (ćelija koje su odgovorne za formiranje hrskavice) i povećanje GAG-produkcije za 38% i produkciju hijaluronske kiseline za 41%. Ove dvije supstance su dva od tri glavna materijala koji stvaraju hrskavicu.

Treća glavna komponenta hrskavice je kolagen. Proflex također efikasno stimulira proizvodnju kolagena dodajući njenom sastavu kolagen 2alfa 2 hidrolizat. CH alfa 2 je glavni biološki stimulator proizvodnje hrskavice. Mnogi proizvodi sadrže mnogo jeftinije, ali i biološki neaktivan, kolagen tipa 1. Kolagen tipa 2 (CH alfa 2) je prisutan u hijalinu hrskavice, dok je tip 1 prisutan u koži, tetivama, krvim sudovima itd., ali nema tako jedinstven utjecaj na hrskavicu od zgloba.

Više različitih kliničkih istraživanja su dvaput zaslijepila standardna klinička ispitivanja sa CH alfa 2 i pokazala su poboljšanja u fizičkoj funkciji ili funkciji općeg / globalnog dogovora. Na njemačkoj populaciji pozitivni rezultati su bili djelomično impresivni, pacijenti su potvrdili poboljšanje fizičke funkcije. Različite studije su također pokazale pozitivne efekte na sportašima, mjereći debljinu i kvalitetu hrskavice, pokazujući porast od 14% veći nego kod prosjeka. Uticaj CH alfa 2 je znatno brži od ovoga u kombinaciji s visokom dozom hondroitin – glukosamin i rezultati su zabilježeni poslije dvomjesečne kure.

Ekstrakt kurkume (tumerik) je poznat vjekovima u alternativnoj medicini kao visoko efikasno sredstvo za liječenje osteoartritisa i upale zglobova. Nedavne studije ga opisuju kako ima ljekovitu aktivnost koja smanjuje otok i bol nastalu zbog upale zglobova.

Proflex također sadrži dva dodatna produkta koji povećavaju anti-upalno djelovanje u jednu ruku (MSM) i u drugu ruku popravlja hrskavicu (Osteol).

Sve to zajedno čini Proflex kao izbor broj jedan za zaštitu zglobova, smanjenje bolova i upale u zglobovima.

Doziranje:popiti 2-3 tablete dnevno,prije ili poslije obroka

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!

Loše            Dobro


Dalje

Košarica

0 stavki

Proizvođači

M.V. Konzalting d.o.o.

Tvrtka M.V. Konzalting d.o.o. za trgovinu osnovana je 1996 godine u Rijeci. Specijalizirana prodavaonica medicinskim proizvodima, dijetetskim proizvodima, zdravom hranom, sportskom opremom i sportskom prehranom. Sve za sport i sportaše.

Kontaktirajte nas

051-374-033
051-374-033
naturelb@gmail.com

Twitter

    Facebook