Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :

ProBio-C Defense,60 tabl. za žvakanje

ProBio-C Defense,60 tabl. za žvakanje

193.10 kn

Raspoloživost:
Out Of Stock
Model:
ProBio-C Defense
Proizvođač:
Natrol
Prosječna ocjena
Nije ocjenjen

Moguće opcije

Stavi u košaricu

ProBio-C Defense Beta Glukan | 60 tableta za žvakanje

ProBio-C Defense+ Beta Glukan za dobar imunitet

Natrol® Probio-C Defense+ kombinira patentirani i klinički provjeren Wellmune® beta glukanLactobacillus acidophilus iVitamin C za snažan imunitet. Probio-C defense dolazi u tabletama za žvakanje čime se povećava apsorpcija aktivnih tvari, a za uzimanje nije potrebna voda. Zdrav imuno sustav važan je za obranu organizma od patogena poput bakterija, virusa i gljivica. Njegov adaptivni dio može naučiti kako prepoznati patogene i učinkovito djelovati na napadača.

Natrol® Probio-C Defense+:

• Doprinosi normalnoj funkciji imuno sustava
• Otklanja umor i iscrpljenost
• Štiti organizam od oksidativnih oštećenja.
• Sadrži klinički testirane sastojke
• U tabletama za žvakanje za bolju apsorpciju

Snaga vitamina C s bioflavonoidima
Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. Doprinosi stvaranju energije, smanjenju umora i iscrpljenosti pa tako višestruko pomaže organizmu u borbi sa stranim tijelima.

Wellmune Beta® 1.3/1.6 Glucan
Wellmune Beta 1.3/1.6 glukan je patentiran, klinički provjeren beta glukan iz kvasca. Preko 300 milijuna dolara utrošeno je do sada na istraživanje djelovanja Wellmune Beta-glukana, a proces proizvodnje zaštićen je s više od 40 patenata. Wellmune WGP Beta Glucan višestruko je ispitan i smatra se sigurnim novim sastojkom, odobrenim od vodećih regulatornih agencija, uključujući EFSA-u

Preporučene dnevne količine
Većina studija objavljenih u stručnim publikacijama odnose se na Wellmune beta glukan i ono što najčešće vidite u opisima sličnih proizvoda zapravo je prepisano iz publikacija koje opisuju Wellmune beta glukan. Zanimljivo je da neki proizvođači idu toliko daleko da prepisuju Wellmune studije i nude proizvode s 500 ili više miligrama beta glukana po kapsuli. Sve do sada dostupne studije, naime, sugeriraju uzimanje do 250 mg dnevno, točnije 2.5mg po kilogramu težine. Kod potentnog beta glukana više nije bolje!

Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus acidophilus je pripadnik soja bakterija prirodno nastanjenih u našem organizmu, naročito u ustima, crijevima i ženskom spolovilu. Proizvodi vitamin K i laktazu. Zdravstvene zvrdnje za Lactobacillus acidophilus za sada ne odobrava ni EFSA niti američki FDA.

Pakiranje: 60 tableta za žvakanje
Doziranje: Uzmite jednu tabletu do dva puta na dan. Za maksimalnu potporu uzmite dvije tablete dnevno. Tabletu prožvačite prije gutanja. Za uzimanje nije potrebna voda.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Odobrene zdravstvene tvrdnje:
• Doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava
• Doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa
• Doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije
• Doprinosi normalnoj psihološkoj funkcij

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!

Loše            Dobro


Dalje

Košarica

0 stavki

Proizvođači

M.V. Konzalting d.o.o.

Tvrtka M.V. Konzalting d.o.o. za trgovinu osnovana je 1996 godine u Rijeci. Specijalizirana prodavaonica medicinskim proizvodima, dijetetskim proizvodima, zdravom hranom, sportskom opremom i sportskom prehranom. Sve za sport i sportaše.

Kontaktirajte nas

051-374-033
051-374-033
naturelb@gmail.com

Twitter

    Facebook