Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :

Power Force 60caps.

Power Force 60caps.

55.00 kn

Raspoloživost:
Na lageru
Model:
Power Force 60 caps
Proizvođač:
BioTech USA
Prosječna ocjena
Nije ocjenjen

Moguće opcije

Stavi u košaricu

Kombinacija taurina i kofeina, prirodno osvježava duh i tijelo. Ovaj preparat ubrzava metabolizam masnoća i smanjuje fizički i psihički umor. Antioksidativna svojstva ovog proizvoda povećavaju sposobnost koncentracije a aktivne supstance pojačavaju moždanu aktivnost i spriječavaju pospanost. Preporuča se kod dijete, sportskih treninga i natjecanja i za spriječavanje psihičkog umora.

Taurin je neesencijalna aminokiselina koja sudjeluje u funkcijama električno aktivnog tkiva poput mozga i srca i pomaže stabilizaciju ćelijskih membrana. Druge funkcije taurina su rast ćelija, pokretnost spermija, konjugacija kiselina i neurotransmisija. Taurin povećava sportsku formu jer djeluje kao inzulinska kočnica i omogućuje bolje pohranjivanje glukoze u mišićima. Kofein je poznat po svom efektu pojačane energije i povećava formu u čitavom nizu sportskih aktivnosti. Kad se uzima umjereno djeluje kao stimulans nervnog sustava, ubrzava srčani ritam. Kod umora pomaže u obnovi mentalne budnosti.

Doziranje:1-2 kapsule 30 min prije treninga.

Napomena: Nije preporučljivo za osobe sa visokim krvnim tlakom. Ne uzimajte minimalno 5 sati prije spavanja

Hranjiva vrijednost

 

 
Vrijednosti su dane za 1 kapsula

Kofein 80 mg
Taurin 600 mg

 

 

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!

Loše            Dobro


Dalje

Košarica

0 stavki

Proizvođači

M.V. Konzalting d.o.o.

Tvrtka M.V. Konzalting d.o.o. za trgovinu osnovana je 1996 godine u Rijeci. Specijalizirana prodavaonica medicinskim proizvodima, dijetetskim proizvodima, zdravom hranom, sportskom opremom i sportskom prehranom. Sve za sport i sportaše.

Kontaktirajte nas

051-374-033
051-374-033
naturelb@gmail.com

Twitter

    Facebook