Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :

PE 1 PreWorkout 197g

PE 1 PreWorkout 197g

275.00 kn

Raspoloživost:
Out Of Stock
Model:
PE 1 PreWorkout 197g
Proizvođač:
Labrada Nutrition
Prosječna ocjena
Nije ocjenjen

Moguće opcije

Stavi u košaricu

PE1 ™ je nova generacija koncentrata za pojačavanja performansi prije vježbanja od Labrada Nutrition-a. PE1™kombinira patentiranu NO3-T ™ Nitrate Technology sa sastojcima za poboljšanje performansi koji stvaraju snažno pumpanje mišića, masivnu energiju  i povećan fokus koji će vaš trening  odvesti na novu razinu.

Extremna Vazodilatacija & Energija!

Ako želite snažne i opake  treninge, onda ćete voljeti ovaj proizvod! On jednostavno otpuhava konkurenciju. PE1™ znači "Pojačivač Performansi, 1 žličica." I jedna žličica je sve što će vam trebati da pripremite vaše tijelo i um za potencijalno postavljanje novih rekorda na vašim treninzima.

PE1 ™ radi jer koristi snagu vrhunskih, legalno poboljšanih sastojaka, te ih kombinira u koncentrat u prahu koji je jednostavan za korištenje.

 • Iskustvo koje mijenja um i mišiće
 • S patentiranom NO3-T™ Tehnologijom
 • Bez umjetnih boja
 • Dostatno za 30 treninga!
 • Ukusni, osvježavajući okus

E1 ™ radi jer koristi snagu vrhunskih, legalno poboljšanih sastojaka, te ih kombinira u koncentrat u prahu koji je jednostavan za korištenje.

PE1™ sastojci uključuju:

 • Citrulline nitrate je patentirani spoj koji kombinira aminokiselinu citrulin, koja povećava sustavne razine arginina; snitratom, koji se pretvara u dušikov oksid u tijelu. Rezultat je brzo-djelujuća i dugotrajna proizvodnja dušikovog oksida. Dušikov oksid stvara vazodilataciju u mišićnom tkivu, čime se povećava protok krvi za vrhunsku sportsku izvedbu i pumpu mišića.
 • CarnoSyn® beta alanin za povećanu mišićnu izdržljivost. 
 • Creapure® kreatin monohidrat, za moć i snagu.
 • Plus Advantra-Z® (30% synephrine), yohimbe, kofein i drugi pojačivaći mentalnog fokusa!

PE1™  nije samo moćan, već je također i koncentrat u prahu  koji ima najbolji okus na tržištu – sa okusom poput ukusnog, osvježavajućeg soka, i to bez gorčine!

Doziranje:popiti jednu mjericu(6.5g) 30-45minuta prije treninga

 

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!

Loše            Dobro


Dalje

Košarica

0 stavki

Proizvođači

M.V. Konzalting d.o.o.

Tvrtka M.V. Konzalting d.o.o. za trgovinu osnovana je 1996 godine u Rijeci. Specijalizirana prodavaonica medicinskim proizvodima, dijetetskim proizvodima, zdravom hranom, sportskom opremom i sportskom prehranom. Sve za sport i sportaše.

Kontaktirajte nas

051-374-033
051-374-033
naturelb@gmail.com

Twitter

  Facebook