Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :

Magnesium Liquid 20 ampula

Magnesium Liquid 20 ampula

150.00 kn

Raspoloživost:
Na lageru
Model:
Magnesium Liquid
Proizvođač:
Multipower SportsFood
Prosječna ocjena
Nije ocjenjen

Moguće opcije

Stavi u košaricu

Tekući magnezij u obliku magnezijevog citrata vrlo brzo ulazi u krv i mišiće kako bi zadovoljio povećane potrebe za magnezijem tijekom intenzivnih treninga. Ima važnu ulogu u kontrakciji mišića, pa manjak može uzrokovati bol u mišićima i grčenje mišića što se sprečava pojačanim unosom magnezija. Osim što ubrzava relaksaciju mišića i oporavak cjelokupnog organizma, uklanja nesanicu, sudjeluje u mnogobrojnim metaboličkim reakcijama, sastavni je dio više od 300 različitih enzima te je neophodan dodatak prehrani u procesima stvaranja energije. Jedna ampula sadrži 250 mg magnezija, što zadovoljava 83% preporučenog dnevnog unosa.

Doziranje:preporuča se popiti jednu ampulu dnevno, najbolje prije tjelesne aktivnosti. Dobro je kombinirati magnezij s vitaminom B6 jer on omogućuje bolju apsorpciju u stanice.

Sastav 1 ampule:

  • 250mg Magnesium

Ingredients:
Water, magnesiumcitrate, fructose, acidifier lactic acid, potassiumsorbate, sweeteners sodiumyclamat, acesulfam-k, saccharin-sodium, flavor.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!

Loše            Dobro


Dalje

Košarica

0 stavki

Proizvođači

M.V. Konzalting d.o.o.

Tvrtka M.V. Konzalting d.o.o. za trgovinu osnovana je 1996 godine u Rijeci. Specijalizirana prodavaonica medicinskim proizvodima, dijetetskim proizvodima, zdravom hranom, sportskom opremom i sportskom prehranom. Sve za sport i sportaše.

Kontaktirajte nas

051-374-033
051-374-033
naturelb@gmail.com

Twitter

    Facebook