Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :

L-carnitine liquid 20 ampula

L-carnitine liquid 20 ampula

250.00 kn

Raspoloživost:
Na lageru
Model:
L-carnitine liquid
Proizvođač:
Multipower SportsFood
Prosječna ocjena
Nije ocjenjen

Moguće opcije

Stavi u košaricu

Najjači tekući koncentrat L-karnitina. L-karnitin je važan nutrijent koji se nalazi u našem tijelu i ima važnu ulogu u metabolizmu masti i energije. Transportira dugolančane masne kiseline u stanične mitohondrije gdje se one koriste za dobivanje energije. Jedno je od najboljih sredstava za prevenciju kroničnog umora, sprečava stvaranje mliječne kiseline u mišićima, smanjuje bol u mišićima, te pozitivno djeluje na rad srca, poboljšava oporavak nakon treninga, odgađa pojavu umora, ubrzava sagorijevanje masti i pročišćava krvožilni sustav. Jedna ampula sadrži čak 1800 mg L-karnitina najviše čistoće i iskoristivosti.

Doziranje:preporuča se popiti jednu ampulu dnevno pola sata prije tjelesne aktivnosti, a one dane kada se ne vježba, jednu ampulu ujutro. Za optimalne rezultate bitna je kombinacija L-karnitina, smanjeni unos kalorija i fizička aktivnost. Preporuča se uzimati i tijekom pada energije, te za povećanje izdržljivosti.

Sastav 1 ampule:

  • 0,1g Protein
  • 3g Glyzerin
  • <0,1g Fat
  • 12 Calories
  • 1800mg L-Carnitin in Raspberry-Geschmack
  • 1500mg L-Carnitin in Peach-Geschmack

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!

Loše            Dobro


Dalje

Košarica

0 stavki

Proizvođači

M.V. Konzalting d.o.o.

Tvrtka M.V. Konzalting d.o.o. za trgovinu osnovana je 1996 godine u Rijeci. Specijalizirana prodavaonica medicinskim proizvodima, dijetetskim proizvodima, zdravom hranom, sportskom opremom i sportskom prehranom. Sve za sport i sportaše.

Kontaktirajte nas

051-374-033
051-374-033
naturelb@gmail.com

Twitter

    Facebook