Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :

Immune Boost 30 kapsula

Immune Boost 30 kapsula

186.00 kn

Raspoloživost:
Out Of Stock
Model:
Immune Boost 30 kapsula
Proizvođač:
Natrol
Prosječna ocjena
Nije ocjenjen

Moguće opcije

Stavi u košaricu

Natrol® Immune Boost sadrži klinički ispitane sastojke koji pomažu organizmu da se bori i obrani. Važni sastojak Immune Boosta je patentirani EpiCor® dobiven fermentacijom iz kvasca. Immune Boost je dodatno obogaćen vitaminima C i D3 te mineralimacinkom i selenom.

Važni mikronutrijenti
Vitamin C i cink su esencijalni nutrijenti s važnom ulogom u procesima povezanim s dobrim zdravljem. Oba su neophodna za normalnu funkciju imuno sustava. Nedostatak vitamina C i cinka dokazano utječe na neadekvatnu reakciju imuno sustava organizma napadnutog patogenima.

Vitamin C je antioksidant koji štiti stanice od štetnog utjecaja slobodnih radikala. Sam po sebi sposoban je uništiti bakterije. U dnevnim količinama od jednog grama počinje djelovati kao antihistaminik. Djelovanjem nadopunjava funkciju minerala cinka i selena.

Cink ima naročito izraženu ulogu u normalnoj funkciji imuno sustava. Nedostatak cinka značajno povećava podložnost infekcija uslijed djelovanja raznih patogena.

Vitamin D se posljednjih godina sve više spominje kao ključan za obranu od virusa, naročito gripe. Postoji nekoliko studija koje ukazuju na činjenicu da su više razine vitamina D povezane s kraćim trajanjem gripe.

Selen doprinosi normalnoj funkciji imuno sustava sprječavajući pretjeranu reakciju, čestu kod kroničnih bolesti i alergija.

Patentirani Epicor®
EpiCor® je potpuno prirodan sastojak iz skupine tzv. “super-hrane”. Deriviran je patentom zaštićenim postupkom iz kvasca (Saccharomyces cerevisiae). Sadrži brojne hranjive sastojke neophodne za normalnu funkciju organizma, poput vitamina, minerala, amino kiselina, enzima, polifenola i beta glukana.Do otkrića je došlo slučajno, statističkim uzorkom koji je pokazao kako su radnici, koji su zbog prirode posla u kontaktu s posebnom kulturom kvaščevih gljivica, znatno manje na bolovanju u odnosu na djelatnike iste tvrtke koji sa supctancom nisu u kontaktu.

Doziranje: Jedna kapsula, jednom dnevno, uz obrok. Djeca iznad 11 godina: sadržaj kapsule posuti po omiljenoj hrani.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!

Loše            Dobro


Dalje

Košarica

0 stavki

Proizvođači

M.V. Konzalting d.o.o.

Tvrtka M.V. Konzalting d.o.o. za trgovinu osnovana je 1996 godine u Rijeci. Specijalizirana prodavaonica medicinskim proizvodima, dijetetskim proizvodima, zdravom hranom, sportskom opremom i sportskom prehranom. Sve za sport i sportaše.

Kontaktirajte nas

051-374-033
051-374-033
naturelb@gmail.com

Twitter

    Facebook