Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :

Hyper Mass 5000, 1kg

Hyper Mass 5000, 1kg

115.00 kn

Raspoloživost:
Na lageru
Model:
Hyper Mass 5000, 1kg
Proizvođač:
BioTech USA
Prosječna ocjena
Nije ocjenjen

Moguće opcije

Stavi u košaricu

Formula za brzo dobijanje mišićne mase s proteinima sirutke i kreatinom. Izvrstan izbor za osobe koje teško treniraju i trebaju brzoapsorbirajuće aminokiseline i obilnu količinu ugljikohidrata za uspješan trening.

Savršeno rjesenje za one koji teško i marljivo treniraju, koji imaju potrebe za brzo usvajajućim amino kiselinama, ali i za dovoljnim količinama ugljikohidrata da bi im trening bio uspješan.Poznato je da nedostatak amino kiselina razgranatog lanca, u kombinaciji sa zahtjevnim fizičkim naporom može dovesti do katabolizma (razgradnje).Ovo se može sprečiti izbalansiranom ishranom koja sadrži dovoljne količine visko kvalitetnih bjlančevina i ugljikohidrata. Kreatin je osnovna materija koja pokreće rad mišića.Zajedno sa Ugljikohidratima on pomaže rast muskulature, snagu, izdržljivost i opopravak poslije fizičke aktivnosti.Ovaj preparat vam pomaže da svoj organizam trenirate do maksimuma.

Opis proizvoda:
Hyper Mass 5000 je mješavina proteina i ugljikohidrata odličnog okusa, pojačana kreatin monohidratom.

Karakteristike proizvoda:

U jednom obroku:

  •  16 g proteina sirutke 
  •  44 g BTN mješavina ugljikohidrata (carb mix™) 
  •  3250 mg kreatin monohidrata 
  •  0 g masnoća 


Vaše ciljeve oblikovanja tijela shvatite ozbiljno
Počnite s točnom količinom proteina koji su spremni doprinijeti vašoj izgradnji mišića. Uzimajte dva serviranja Hyper Mass 5000 svakodnevno, kako nadomjestak dnevnom unosu proteina, kako biste doprinijeli dobitku mišićne mase. 

Kada govorimo o intenzivnom treningu mišića, snaga mišića je od najveće važnosti. Mi smo pakirali Hyper Mass 5000 s 3250 mg kreatina monohidrata u svakom serviranju. Kreatin povećava fizičku izvedbu u uzastopnom nastupu kratkoročnog treninga visokog intenziteta. Najbolji efekt se dobiva dnevnim unosom od 3 g kreatina. 

Visoke kalorije za sportaše
Hyper Mass 5000 je osnovni proizvod preporučen sportašima koji se muče s unosom visokih kalorija. Kako bi povećali svoj unos kalorija, lakše je popiti ukusan kremasti shake, nego dnevno paziti konzumirate li adekvatnu količinu hrane. 

Doziranje:Pomiješajte jednu žličicu (cca 65 g) Hyper Mass 5000 s 450 ml vode ili obranog mlijeka. Promiješajte ili protresite dok ne nestanu grudice. Uzmite dva serviranja dnevno između obroka. 
Na dane vježbanja popijte jedno serviranje odmah nakon vježbanja, a drugo između obroka.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!

Loše            Dobro


Dalje

Tagovi:

Košarica

0 stavki

Proizvođači

M.V. Konzalting d.o.o.

Tvrtka M.V. Konzalting d.o.o. za trgovinu osnovana je 1996 godine u Rijeci. Specijalizirana prodavaonica medicinskim proizvodima, dijetetskim proizvodima, zdravom hranom, sportskom opremom i sportskom prehranom. Sve za sport i sportaše.

Kontaktirajte nas

051-374-033
051-374-033
naturelb@gmail.com

Twitter

    Facebook