Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :

CLA 1200 mg, 90 kapsula

CLA 1200 mg, 90 kapsula

225.00 kn

Raspoloživost:
Na lageru
Model:
CLA 1200 mg
Proizvođač:
Natrol
Prosječna ocjena
Nije ocjenjen

Moguće opcije

Stavi u košaricu

CLA je skraćenica za konjugiranu linolnu kiselinu, masnu. Proizvodi se od linolne kiseline iz suncokreta ili šafranike. Natrol®Tonalin® CLA 1200 mg je proizvedena isključivo iz šafranike koja je skuplja, ali i kvalitetnija sirovina.

Natrol Tonalin CLA:
• 1200 mg patentirane Tonalin CLA†‡
• Superiorna kvaliteta CLA iz šafranike
• Klinički provjerena upotreba

CLA spada među rijetke suplemente kod kojih nije uočen tzv. jo-jo efekt, termin koji se upotrebljava za opis pojave ponovnog naglog gomilanja masti po prestanku dijete. Konzumacija dovoljnih količina CLA kritična je za postizanje željenih rezultata. Prema dostupnim istraživanjima konzumacijom 1.7 grama dnevno mogu se očekivati neki, dok je 3.0 do 4.0 grama dnevno potrebno za postizanje optimalnih rezultata. Kombinacija Tonalina, redovitog vježbanja i prehrane s restriktivnim unosom kalorija najbolja je kombinacija.

Pakiranje: 90 softgel kapsula
Doziranje: Uzmite jednu kapsulu, tri puta na dan, uz obrok.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!

Loše            Dobro


Dalje

Tagovi:

Košarica

0 stavki

Proizvođači

M.V. Konzalting d.o.o.

Tvrtka M.V. Konzalting d.o.o. za trgovinu osnovana je 1996 godine u Rijeci. Specijalizirana prodavaonica medicinskim proizvodima, dijetetskim proizvodima, zdravom hranom, sportskom opremom i sportskom prehranom. Sve za sport i sportaše.

Kontaktirajte nas

051-374-033
051-374-033
naturelb@gmail.com

Twitter

    Facebook