Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :

Bcaa+,102 kapsule

Bcaa+,102 kapsule

160.00 kn

Raspoloživost:
Na lageru
Model:
Bcaa+,102 kapsule
Proizvođač:
Multipower SportsFood
Prosječna ocjena
Nije ocjenjen

Moguće opcije

Stavi u košaricu

BCAA (eng. Branched Chain Amino Acid ) su aminokiseline razgranatog lanca: L-valin, L-leucin i L-izoleucin. Budući da ih organizam nije sposoban sam sintetizirati preporučuje se njihov svakodnevni unos jer imaju važnu ulogu u zaštiti mišića tijekom fizičke aktivnosti. One su neophodne za život i zauzimaju posebno mjesto u pogledu prehrane i fiziologije u odnosu na ostale aminokiseline. BCAA se za razliku od ostalih aminokiselina ne razgrađuju u jetri nego u mišićima i na taj način predstavljaju neophodan izvor energije, posebno za vrijeme intenzivnih treninga snage. Čuvaju mišićni glikogen i sprječavaju razgradnju mišića tijekom treninga, a smanjuju umor i ubrzavaju regeneraciju mišića i cjelokupnog organizma nakon vježbanja.

Doziranje: 6 kapsula dnevno, 3 prije i 3 nakon treninga.

6 kapsule sadrže:

  • 5,0g Protein
  • <0,1g Fat
  • 2,04g L-Leucin
  • 1,05g L-Valin
  • 1,07g L-Isoleucin
  • 1,07g L-Alanine
  • Ingredients: L-Leucin, L-Valin, L-Isoleucin, L-Alanine, Gelatine, 10,4% Kaliumhydrogencarbonate, E470b, Preservatives: E171, E172, E151; Pyridoxinhydrochlorid.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!

Loše            Dobro


Dalje

Tagovi:

Košarica

0 stavki

Proizvođači

M.V. Konzalting d.o.o.

Tvrtka M.V. Konzalting d.o.o. za trgovinu osnovana je 1996 godine u Rijeci. Specijalizirana prodavaonica medicinskim proizvodima, dijetetskim proizvodima, zdravom hranom, sportskom opremom i sportskom prehranom. Sve za sport i sportaše.

Kontaktirajte nas

051-374-033
051-374-033
naturelb@gmail.com

Twitter

    Facebook